PUBLICITATE
Sursa :: Nelea Reazanteva from Getty Images
Risotto cremos cu ciuperci
Reteta pentru un delicios risotto cremos cu ciuperci, pe care il puteti pregati usor pentru pranz sau cina.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Ingrediente principale
- 300 g Orez Arborio
- 300 g Ciuperci
- 1 ks The Onion
- 2 ks usturoi
- frunze de pătrunjel
Unelte
- 2 ro unt
- 100 ml Vin alb
- 1 cub supă de pui
- 60 g parmezan
- 1 Articolul piper negru măcinat
- 1 Articolul Sare
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
40 min.
1. Pasul
Topim untul în tigaie, adăugăm ceapa și usturoiul tocate mărunt și le călim aproximativ 5 minute, până când ceapa începe să-și schimbe culoarea. Apoi adăugăm ciupercile tocate și le călim pentru încă 5 minute.
2. Pasul
Adăugăm orezul în tigaie și îl prăjim ușor. Apoi adăugăm vin alb și lăsăm să se evapore.
3. Pasul
Adăugăm un cub de supă de pui și lăsăm orezul să fiarbă până când supa este absorbită. Apoi adăugăm mai multă supă și continuăm să gătim până când orezul este moale și cremos.
4. Pasul
Cand orezul este gata, adăugăm parmezan ras și condimentăm cu sare și piper.
5. Pasul
Presăram cu parmezan, pătrunjel și servim.