PUBLICITATE

Sursa :: FB: Varenie je radosť

Ruladă de porc cu brânză și spanac

Delicioasă ruladă de porc umplută cu brânză și spanac este alegerea ideală ca fel principal. Este simplă de preparat și cu siguranță va fi apreciată de toți membrii familiei dvs.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Ruladă

  • 800 g Carne de curcan Adăugat la
  • 2 ks The Onion Adăugat la
  • 2 cuișoare usturoi Adăugat la
  • 1 ks ou mare Adăugat la
  • 200 ml ulei Adăugat la
  • 1 ks Sare, piper și paprika după gust Adăugat la

Umplutură

  • 200 g brânză tare Adăugat la
  • 200 g Spanac Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 180 de grade. Bateți carnea de curcan în felii subțiri, sarați, piperati și ungeti cu usturoi ras și ceapă tocată.

2. Pasul

Pe carnea de carne puneți felii de brânză tare și spanac tocat spanac prăjit. Înfășurați ferm ruloul.

3. Pasul

Într-o tigaie mare, încingeți uleiul și prăjiți rulada pe toate părțile până devine auriu.

4. Pasul

Rulați rulada în tava de copt și coaceți-o în cuptor aproximativ o oră. În timpul coacerii, stropiți rulada de câteva ori cu sucul din tavă.

5. Pasul

Putem servi cu orez.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou