PUBLICITATE
Sursa :: FB: Varenie je radosť
Ruladă de porc cu brânză și spanac
Delicioasă ruladă de porc umplută cu brânză și spanac este alegerea ideală ca fel principal. Este simplă de preparat și cu siguranță va fi apreciată de toți membrii familiei dvs.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Ruladă
- 800 g Carne de curcan
- 2 ks The Onion
- 2 cuișoare usturoi
- 1 ks ou mare
- 200 ml ulei
- 1 ks Sare, piper și paprika după gust
Umplutură
- 200 g brânză tare
- 200 g Spanac
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
90 min.
1. Pasul
Preîncălziți cuptorul la 180 de grade. Bateți carnea de curcan în felii subțiri, sarați, piperati și ungeti cu usturoi ras și ceapă tocată.
2. Pasul
Pe carnea de carne puneți felii de brânză tare și spanac tocat spanac prăjit. Înfășurați ferm ruloul.
3. Pasul
Într-o tigaie mare, încingeți uleiul și prăjiți rulada pe toate părțile până devine auriu.
4. Pasul
Rulați rulada în tava de copt și coaceți-o în cuptor aproximativ o oră. În timpul coacerii, stropiți rulada de câteva ori cu sucul din tavă.
5. Pasul
Putem servi cu orez.