PUBLICITATE
Sursa :: Pixabay: Taken
Rulou de brânză pentru platouri reci
Ruloul de brânză nu este doar un fel de mâncare interesant și special, dar și foarte sățios și nutritiv. Este o delicatesă perfectă pentru platourile reci, pe care invitații vor fi garantat să o iubească. Prepararea sa nu este complicată, astfel încât o putem face chiar și pentru un grup mai mare de oaspeți.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
6
- 250 g Brânză trappista
- 150 g unt
- 1 pachet Crema de sunca
- 1 furaje Ardei roșu
- 1 furaje Ardei verde
- 1 pachet șurubelniță rapidă
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Pasul 1: Pregătirea
2. Pasul
Pasul 2: Prepararea brânzei
3. Pasul
Pasul 3: Pregătirea umpluturii
4. Pasul
Pasul 4: Asamblarea ruloului de brânză
5. Pasul
Pasul 5: Răcirea rulourilor de brânză