PUBLICITATE

Sursa :: kwasny221 from Getty Images

Spaghete bolognese din carne tocată

Spaghete bolognese din carne tocată pe care le poți avea pe masă în 30 de minute.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 400 g Carne tocată de vită Adăugat la
  • 1 bucată The Onion Adăugat la
  • 2 Cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 1 Linguri Ulei de măsline Adăugat la
  • 400 g Roșii la conservă Adăugat la
  • 1 Lingura oregano Adăugat la
  • Un vârf de cuțit de sare și piper Adăugat la
  • 400 g Spaghete Adăugat la
  • Brânză parmezan rasă pentru servire Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Într-o tigaie adâncă, se prăjește ceapa tocată mărunt în ulei de măsline până când devine aurie. Adăugați usturoiul zdrobit și prăjiți.

2. Pasul

Se adaugă carnea tocată și se prăjește bine. Folosiți o lingură pentru a o rupe în bucăți mai mici în timp ce o prăjiți. Este important să prăjiți bine carnea, astfel încât să fie frumos crocantă.

3. Pasul

Adăugați roșiile din conservă. Dacă folosiți roșii proaspete, este mai bine să le decojiți mai întâi și să le tăiați în bucăți mici. Personal, prefer roșiile din conservă, care au un gust mai intens iarna.

4. Pasul

Apoi se condimentează cu sare și piper și se adaugă oregano. După ce se amestecă, se lasă sosul să bolborosească sub capac timp de aproximativ 30 de minute, la foc mic.

5. Pasul

Între timp, gătiți spaghetele al dente conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Eu adaug întotdeauna o lingură de ulei de măsline în apă pentru ca spaghetele să nu se lipească.

6. Pasul

Scurgeți spaghetele finite și amestecați-le cu sosul. Se servește cu parmezan ras.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou