Sursa :: kwasny221 from Getty Images
Spaghete bolognese din carne tocată
Spaghete bolognese din carne tocată pe care le poți avea pe masă în 30 de minute.
Ingrediente
- 400 g Carne tocată de vită
- 1 bucată The Onion
- 2 Cuișoare Usturoi
- 1 Linguri Ulei de măsline
- 400 g Roșii la conservă
- 1 Lingura oregano
- Un vârf de cuțit de sare și piper
- 400 g Spaghete
- Brânză parmezan rasă pentru servire
Ultimele broșuri
Procedura
Într-o tigaie adâncă, se prăjește ceapa tocată mărunt în ulei de măsline până când devine aurie. Adăugați usturoiul zdrobit și prăjiți.
Se adaugă carnea tocată și se prăjește bine. Folosiți o lingură pentru a o rupe în bucăți mai mici în timp ce o prăjiți. Este important să prăjiți bine carnea, astfel încât să fie frumos crocantă.
Adăugați roșiile din conservă. Dacă folosiți roșii proaspete, este mai bine să le decojiți mai întâi și să le tăiați în bucăți mici. Personal, prefer roșiile din conservă, care au un gust mai intens iarna.
Apoi se condimentează cu sare și piper și se adaugă oregano. După ce se amestecă, se lasă sosul să bolborosească sub capac timp de aproximativ 30 de minute, la foc mic.
Între timp, gătiți spaghetele al dente conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Eu adaug întotdeauna o lingură de ulei de măsline în apă pentru ca spaghetele să nu se lipească.
Scurgeți spaghetele finite și amestecați-le cu sosul. Se servește cu parmezan ras.