PUBLICITATE

Sursa :: FB: Varíme a pečieme - vaření a pečení

Tort cu mascarpone și fructe

Acest tort dulce cu mascarpone și fructe este alegerea perfectă pentru după-amiezele de vară. Este ușor, răcoritor și plin de vitamine datorită fructelor. Îl puteți pregăti cu orice fructe aveți la îndemână, dar gustul cel mai bun îl are cu căpșuni sau zmeură.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
10

Corp dimensiune 30x20cm:

  • 4 ks ou Adăugat la
  • 4 ro zahăr brun Adăugat la
  • 2 ro ulei Adăugat la
  • 2 ro apă Adăugat la
  • 20 g cacao Adăugat la
  • 80 g făină simplă specială Adăugat la
  • 12 ks Pudră de copt Adăugat la

Cremă:

  • 500 g mascarpone Adăugat la
  • 400 ml frișcă Adăugat la
  • 3 ks zahăr vanilat Adăugat la

Umplutură de fructe:

  • 500 g zmeură Adăugat la

Ciocolată:

  • 100 g ciocolată Adăugat la
  • 100 ml frișcă Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Batem albușurile până devin spumă.

2. Pasul

Amestecăm gălbenușurile cu zahărul până se formează spumă și adăugăm ulei, apă, cacao. Amestecăm împreună.

3. Pasul

Apoi adăugăm făina cernută cu praf de copt și încorporăm ușor spuma.

4. Pasul

Coacem într-o formă tapițată cu hârtie de copt la 160°C aproximativ 20 de minute.

5. Pasul

Într-un vas, bateți mascarpone, frișcă și zahăr. Aplicați crema pe corp.

6. Pasul

Spălăm murele și le strivim cu o furculiță, apoi le aplicăm peste cremă, pe întregul tort.

7. Pasul

Topim ciocolata împreună cu frișcă și o încălzim, apoi o luăm de pe aragaz.

8. Pasul

Amestecăm și turnăm pe plăcintă.

9. Pasul

De exemplu, presăram vârful cu cacao și îl decorăm cu fructe.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou