PUBLICITATE
Sursa :: LauriPatterson from Getty Images Signature
Tort de ciocolată cu nuci fără făină
Acest tort este o soluție excelentă pentru toți cei care suferă de intoleranță la gluten. Este plin de aromă și nimeni nu ar spune că nu conține făină.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
12
- 200 g nuci măcinate
- 200 g ciocolată neagră
- 100 g unt
- 4 ks ouă
- 150 g zahăr
- 1 Articolul Pudră de copt românească
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Topim ciocolata cu unt într-un bain-marie.
2. Pasul
Batem ouăle cu zahăr până devin spumoase.
3. Pasul
Amestecăm nucile cu praful de copt.
4. Pasul
Adăugăm ciocolata topită în ouă și amestecăm.
5. Pasul
Apoi adăugăm nucile și amestecăm bine.
6. Pasul
Turnam aluatul într-o formă și îl coacem în cuptorul preîncălzit la 180 °C aproximativ 40 de minute.
7. Pasul
După răcire, putem turna ciocolată pe prăjitură și o putem decora cu nuci.