PUBLICITATE
Sursa :: FB: Szybkie i proste ciasta bez pieczenia
Tort de iaurt cu mere
Tortul de iaurt cu mere care se potrivește bine cu o cană de cafea sau ceai.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
15
- 170 g Iaurt natural
- 3 căni făină
- 1 ceașcă Ulei vegetal
- 2 căni Zahăr
- 4 buc ouă
- 11⁄2 lingurițe Pudră de copt
- 1 linguriță De ulei de vanilie
- Zahăr pudră pentru presărat
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Bateți albușurile până obțineți spumă. Apoi adăugați gălbenușul după gălbenuș și amestecați.
2. Pasul
Adăugați zahăr, adăugați ulei și iaurt.
3. Pasul
Cerniți făina cu praful de copt și amestecați-o ușor în aluat.
4. Pasul
Curățați merele și tăiați-le în felii.
5. Pasul
Forma cu dimensiunile 24 x 24 este acoperită cu hârtie de copt.
6. Pasul
Toarnă aluatul în formă și aranjează merele.
7. Pasul
Coace prajitura la o temperatura de 175 de grade pentru aproximativ 50 de minute.
8. Pasul
Aluatul răcit se presară cu zahăr pudră.