PUBLICITATE
Tort fără gluten cu căpșune

Tort fără gluten cu căpșune

Ai căpșune acasă? Pregătește acest tort din ele. Fără gluten, fără lactoză, doar cu ingrediente super.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
10

Corp

  • 3 buc ou Adăugat la
  • 3 ro Făină de cocos Adăugat la
  • 3 ro cacao Adăugat la
  • 2 linguriță praf de copt Adăugat la
  • 1 ro unt de migdale Adăugat la
  • 1 ro ulei de nucă de cocos Adăugat la
  • 2 lingură Sirop de arțar Adăugat la
  • 5 ro apă Adăugat la

Strat de căpșuni

  • 3 cană Căpșuni Adăugat la
  • 112 Pachet pudră de budincă de căpșuni Adăugat la
  • 2 lingură miere sau îndulcitor Adăugat la
  • 5 ro apă Adăugat la
  • budincă de vanilie Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

40 min.
1. Pasul

Batem albușurile până devin spumă tare.

Tort fără gluten cu căpșune - pasul de preparare 1
2. Pasul

Albușurile le amestecăm cu ulei, unt de migdale, sirop de curmale și apă.

Tort fără gluten cu căpșune - pasul de preparare 1
3. Pasul

Apoi adaugăm și făină de cocos, cacao și praf de copt. La final incorporăm spuma.

Tort fără gluten cu căpșune - pasul de preparare 1
4. Pasul

Punem adesea aluatul într-o formă rotundă (diametru 20cm) căptușită cu hârtie de copt. Coacem la o temperatură de 180 de grade timp de 25 de minute. După coacere, lăsăm să se răcească.

5. Pasul

Amestecăm praful de budincă în apă.

Tort fără gluten cu căpșune - pasul de preparare 1
6. Pasul

Purjam căpșunile cu îndulcitor folosind un blender de imersiune. Amestecăm totul împreună și fierbem până se îngroașă.

Tort fără gluten cu căpșune - pasul de preparare 1
7. Pasul

Lăsăm să se răcească ușor.

Tort fără gluten cu căpșune - pasul de preparare 1
8. Pasul

Aplicăm amestecul pe crusta coaptă și o punem la frigider timp de cel puțin 2 ore.

Tort fără gluten cu căpșune - pasul de preparare 1
9. Pasul

Ornăm și servim.

Tort fără gluten cu căpșune - pasul de preparare 1

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou