Fit tort de morcov și măr
Rețetă pentru un tort mai sănătos, pe care vă puteți permite să-l savurați cu o cafea fără remușcări. Foarte gustoasă și nutritivă, potrivită și pentru micul dejun.
Ingrediente
Des
- 1 ks Mere
- 2 ks morcovi
- 100 g Alimentație cu mere fără zahăr
- 70 g De fulgi de ovăz amestecat
- 30 g Fulgi de ovăz
- 30 g Proteina
- 50 g De nuci măcinați
- 2 ks ouă
- 1 Articolul Praf de copt
- 1 Articolul Bicarbonat de sodiu pentru ceai
- 50 g zahăr/miere
- 100 ml Lapte
Cremă
- 1⁄2 ambalare De budinca de vanilie
- 250 ml Lapte
- 100 g Brânză fină
- 15 g Proteina de vanilie
- 2 Articolul Scorțișoară
- vanilie Îndulcitor flavdrops
Ultimele broșuri
Procedura
Măr și morcov rade fin.
Adaugăm gălbenușuri, nutriție, miere și lapte și amestecăm. Adaugăm ulterior ingredientele uscate și amestecăm.
Din albușuri, vom face o spumă tare și o vom amesteca cu amestecul pregătit.
Turnăm aluatul într-o formă rotundă (diametru 26cm) tapetată cu hârtie de copt și coacem la o temperatură de 180 de grade timp de aproximativ 30 de minute.
Gătim budinca de vanilie în 250ml de lapte, împreună cu picăturile de aromă și o linguriță de scorțișoară. Într-un bol, amestecăm brânza cu proteina și scorțișoara. Adăugăm amestecul de brânză la budincă.
Crema de budincă pregătită se întinde pe corpul copt și răcit.
Am folosit unt de migdale la vârf.