PUBLICITATE
Fit tort de morcov și măr

Fit tort de morcov și măr

Rețetă pentru un tort mai sănătos, pe care vă puteți permite să-l savurați cu o cafea fără remușcări. Foarte gustoasă și nutritivă, potrivită și pentru micul dejun.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
12

Des

  • 1 ks Mere Adăugat la
  • 2 ks morcovi Adăugat la
  • 100 g Alimentație cu mere fără zahăr Adăugat la
  • 70 g De fulgi de ovăz amestecat Adăugat la
  • 30 g Fulgi de ovăz Adăugat la
  • 30 g Proteina Adăugat la
  • 50 g De nuci măcinați Adăugat la
  • 2 ks ouă Adăugat la
  • 1 Articolul Praf de copt Adăugat la
  • 1 Articolul Bicarbonat de sodiu pentru ceai Adăugat la
  • 50 g zahăr/miere Adăugat la
  • 100 ml Lapte Adăugat la

Cremă

  • 12 ambalare De budinca de vanilie Adăugat la
  • 250 ml Lapte Adăugat la
  • 100 g Brânză fină Adăugat la
  • 15 g Proteina de vanilie Adăugat la
  • 2 Articolul Scorțișoară Adăugat la
  • vanilie Îndulcitor flavdrops Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Măr și morcov rade fin.

2. Pasul

Adaugăm gălbenușuri, nutriție, miere și lapte și amestecăm. Adaugăm ulterior ingredientele uscate și amestecăm.

3. Pasul

Din albușuri, vom face o spumă tare și o vom amesteca cu amestecul pregătit.

4. Pasul

Turnăm aluatul într-o formă rotundă (diametru 26cm) tapetată cu hârtie de copt și coacem la o temperatură de 180 de grade timp de aproximativ 30 de minute.

5. Pasul

Gătim budinca de vanilie în 250ml de lapte, împreună cu picăturile de aromă și o linguriță de scorțișoară. Într-un bol, amestecăm brânza cu proteina și scorțișoara. Adăugăm amestecul de brânză la budincă.

6. Pasul

Crema de budincă pregătită se întinde pe corpul copt și răcit.

7. Pasul

Am folosit unt de migdale la vârf.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou