PUBLICITATE

Sursa :: Rimma_Bondarenko from Getty Images

Plăcintă cu rubarbă și brânză

O plăcintă delicioasă și simplă, pe care orice începător poate să o pregătească. Plăcinta cu rubarbă și brânză este un desert minunat.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
10

Des

  • 200 g făină simplă specială Adăugat la
  • 100 g zahăr Adăugat la
  • 1 ks ou Adăugat la
  • 100 g unt Adăugat la
  • 1 ks Praf de copt Adăugat la

Umplutura de branza

  • 500 g Brânză de vaci Adăugat la
  • 100 g zahăr Adăugat la
  • 2 ks ouă Adăugat la
  • 1 ks zahăr vanilat Adăugat la

Umplutură de rubarbă

  • 500 g rubarbă Adăugat la
  • 50 g zahăr Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

120 min.
1. Pasul

Aluat: Într-un castron amestecăm făina, zahărul și praful de copt. Adăugăm oul și untul și frământăm un aluat neted. Lăsăm aluatul să se odihnească în frigider cel puțin jumătate de oră.

2. Pasul

Umplutura de brânză: Amestecați brânza cu zahărul, ouăle și zahărul vanilat până devine netedă.

3. Pasul

Umplutura de rubarbă: Curățăm rubarba, o tăiem în bucăți și o amestecăm cu zahăr.

4. Pasul

Coacere: Îmbrăcăm forma cu aluat, adăugăm umplutura de brânză și o presărăm cu rubarbă. Coacem în cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius aproximativ o oră. Lăsăm să se răcească și apoi îl presărăm cu zahăr pudră.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou