PUBLICITATE
Prăjituri cu cocos și straturi de afine, fără coacere

Prăjituri cu cocos și straturi de afine, fără coacere

Aceasta a fost o adevărată delicatesă. Un desert neprăjit, cu o cantitate generoasă de cocos, completat de un strat de fructe proaspete și glazură de ciocolată.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
10

Stratul 1

  • 80 fulgi de ovăz Adăugat la
  • 10 g cacao Adăugat la
  • 10 g Proteina de ciocolată nu este necesară Adăugat la
  • 20 g Făină de cocos Adăugat la
  • 10 g Miere Adăugat la
  • 10 g Ulei de cocos topit Adăugat la
  • 60 g banană Adăugat la
  • 20 g Partea lichidă a laptelui de cocos din cutie Adăugat la

Al doilea strat

  • 100 g nucă de cocos rasă Adăugat la
  • 130 Partea solidă a laptelui de cocos Adăugat la
  • 20 g Partea lichidă a laptelui de cocos Adăugat la
  • 10 g ulei de nucă de cocos Adăugat la
  • 30 g Miere Adăugat la
  • 30 g Nu ai nevoie de proteine Adăugat la

3.strat

  • 150 g Mure congelate ml de apa poate fi și alte fructe congelate, de exemplu zmeura Adăugat la
  • 15 g Cojoc de aur (pulbere) Adăugat la
  • Miere Adăugat la
  • Picaturi de arome de albastrea sau îndulcitor, după gust Adăugat la

Al 4-lea strat

  • 100 g Ciocolată caldă Adăugat la
  • 30 ml lapte Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Pentru această rețetă, vom avea nevoie de lapte de cocos din cutie. Cu o noapte înainte de a pregăti prăjitura, puneți-l în frigider. După deschidere, îndepărtați partea solidă. Mi-a ieșit 130g 😊

2. Pasul

1. strat: Fulgi, cacao, făină, proteinele se amestecă într-un mixer. Adăugăm restul ingredientelor și amestecăm până când ingredientele se combină. Le putem amesteca și manual, apoi le presăm pe fundul unei forme tapetate cu hârtie de copt.

3. Pasul

Stratul 2: Cocos, ulei de cocos, miere și proteine amestecate. Eu am folosit un tocător. Am amestecat până când a început să se formeze o masă compactă. Am pus amestecul într-un bol cu lapte de cocos și am amestecat până când a devenit o masă uniformă de cocos. Am straturat peste prima parte și am pus-o în frigider.

4. Pasul

Stratul 3: Murele cu apă și îndulcitor le fierbem. Apoi le amestecăm cu un mixer de imersie. Le returnăm din nou la foc, adăugăm grâu auriu amestecat în apă și, amestecând constant, fierbem amestecul până se îngroașă. Apoi îl lăsăm să se răcească parțial. Întindem amestecul răcit pe stratul de cocos și îl punem la congelator timp de 2 ore.

5. Pasul

4 strat: Topim ciocolata cu lapte în microunde și o întindem pe tort. Punem la frigider să se întărească.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou