Prăjituri cu cocos și straturi de afine, fără coacere
Aceasta a fost o adevărată delicatesă. Un desert neprăjit, cu o cantitate generoasă de cocos, completat de un strat de fructe proaspete și glazură de ciocolată.
Ingrediente
Stratul 1
- 80 fulgi de ovăz
- 10 g cacao
- 10 g Proteina de ciocolată nu este necesară
- 20 g Făină de cocos
- 10 g Miere
- 10 g Ulei de cocos topit
- 60 g banană
- 20 g Partea lichidă a laptelui de cocos din cutie
Al doilea strat
- 100 g nucă de cocos rasă
- 130 Partea solidă a laptelui de cocos
- 20 g Partea lichidă a laptelui de cocos
- 10 g ulei de nucă de cocos
- 30 g Miere
- 30 g Nu ai nevoie de proteine
3.strat
- 150 g Mure congelate ml de apa poate fi și alte fructe congelate, de exemplu zmeura
- 15 g Cojoc de aur (pulbere)
- Miere
- Picaturi de arome de albastrea sau îndulcitor, după gust
Al 4-lea strat
- 100 g Ciocolată caldă
- 30 ml lapte
Ultimele broșuri
Procedura
Pentru această rețetă, vom avea nevoie de lapte de cocos din cutie. Cu o noapte înainte de a pregăti prăjitura, puneți-l în frigider. După deschidere, îndepărtați partea solidă. Mi-a ieșit 130g 😊
1. strat: Fulgi, cacao, făină, proteinele se amestecă într-un mixer. Adăugăm restul ingredientelor și amestecăm până când ingredientele se combină. Le putem amesteca și manual, apoi le presăm pe fundul unei forme tapetate cu hârtie de copt.
Stratul 2: Cocos, ulei de cocos, miere și proteine amestecate. Eu am folosit un tocător. Am amestecat până când a început să se formeze o masă compactă. Am pus amestecul într-un bol cu lapte de cocos și am amestecat până când a devenit o masă uniformă de cocos. Am straturat peste prima parte și am pus-o în frigider.
Stratul 3: Murele cu apă și îndulcitor le fierbem. Apoi le amestecăm cu un mixer de imersie. Le returnăm din nou la foc, adăugăm grâu auriu amestecat în apă și, amestecând constant, fierbem amestecul până se îngroașă. Apoi îl lăsăm să se răcească parțial. Întindem amestecul răcit pe stratul de cocos și îl punem la congelator timp de 2 ore.
4 strat: Topim ciocolata cu lapte în microunde și o întindem pe tort. Punem la frigider să se întărească.