Sursa :: sbossert from Getty Images Signature
Risotto cu Anghinare
Un fel de mâncare italiană bogată, perfectă pentru o cină caldă și confortabilă. Gustul delicat al anghinarelor se combină perfect cu orezul cremos, creând un fel de mâncare simplu dar delicios.
Ingrediente
Ingrediente principale
- 320 g Orez carnaroli
- 4 Anghinare
- 1 lămâie
- 1 ceapă albă
- 100 g unt
- 100 g parmigiano reggiano
Pentru supă
- 1 morcovi
- 1 ceapă
- 1 Tulpină de țelină
- 1 l apă
- un vârf de cuțit de sare
Ultimele broșuri
Procedura
Curăță anghinarele, taie-le în felii și pune-le în apă cu sucul de lămâie.
Pregătește supa.
Prajiti ceapa tocata marunt in unt.
Adaugă anghinare și gătește timp de aproximativ 10 minute.
Adaugă orezul și prăjește-l pentru câteva minute.
Începeți să adăugați supa, un polonic la un moment dat, amestecând în mod continuu.
Continuați să gătiți adăugând supă până când orezul este gătit la perfecțiune.
Îndepărtează de pe foc, adaugă Parmesanul și amestecă până obții o consistență cremoasă.
Lasă-l să se odihnească câteva minute înainte de servire.