PUBLICITATE

Sursa :: sbossert from Getty Images Signature

Risotto cu Anghinare

Un fel de mâncare italiană bogată, perfectă pentru o cină caldă și confortabilă. Gustul delicat al anghinarelor se combină perfect cu orezul cremos, creând un fel de mâncare simplu dar delicios.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Ingrediente principale

  • 320 g Orez carnaroli Adăugat la
  • 4 Anghinare Adăugat la
  • 1 lămâie Adăugat la
  • 1 ceapă albă Adăugat la
  • 100 g unt Adăugat la
  • 100 g parmigiano reggiano Adăugat la

Pentru supă

  • 1 morcovi Adăugat la
  • 1 ceapă Adăugat la
  • 1 Tulpină de țelină Adăugat la
  • 1 l apă Adăugat la
  • un vârf de cuțit de sare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Curăță anghinarele, taie-le în felii și pune-le în apă cu sucul de lămâie.

2. Pasul

Pregătește supa.

3. Pasul

Prajiti ceapa tocata marunt in unt.

4. Pasul

Adaugă anghinare și gătește timp de aproximativ 10 minute.

5. Pasul

Adaugă orezul și prăjește-l pentru câteva minute.

6. Pasul

Începeți să adăugați supa, un polonic la un moment dat, amestecând în mod continuu.

7. Pasul

Continuați să gătiți adăugând supă până când orezul este gătit la perfecțiune.

8. Pasul

Îndepărtează de pe foc, adaugă Parmesanul și amestecă până obții o consistență cremoasă.

9. Pasul

Lasă-l să se odihnească câteva minute înainte de servire.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou