Ruladă de cafea fără făină
Mă distrează să inventez mereu rețete noi și arome de deserturi. De această dată, am adăugat cafea ruladei pentru un pic de originalitate
Ingrediente
Des
- 4 ks ouă
- 40 g zahăr
- 20 g proteine de ciocolată
- 10 g cacao
- 10 g Budinc de ciocolată BB sau cacao
- 1 Articolul Pudră de copt
- Pinch Pământ
- 1 Articolul cafea instant
Crema
- 200 g Ricotta
- 250 g Brânză de vaci fină
- 50 g ciocolată albă
- 1 Articolul cafea instant
- vanilie
Ultimele broșuri
Procedura
Din albușurile de ou și un vârf de sare, batem spuma tare. Galbenusurile le batem cu zaharul. La amestecul de galbenusuri, adaugam alternativ ingredientele uscate și spuma de albușuri.
Amestecăm ușor totul împreună și îl răspândim pe o tavă acoperită cu hârtie de copt. Coacem la o temperatură de 180 de grade timp de 10-12 minute.
După coacere, scoatem hârtia de copt de pe aluat. Rulăm aluatul și îl înfășurăm într-un prosop. Lăsăm să se răcească complet.
Pentru crema, vom topi ciocolata alba și vom amesteca toate ingredientele împreună.
Aluatul răcit îl vom întinde cu cremă și îl vom rula. Crema rămasă o vom întinde pe partea de sus a ruloului. Vom da la frigider.