PUBLICITATE
Sursa :: Bartosz Luczak from Canva
Sos de brânză pentru paste
Sosul de brânză pentru paste este o modalitate rapidă și ușoară de a spori aroma pastelor tale preferate. Acest sos cremos și gros este plin de aromă intensă de brânză, perfect pentru paste, lasagna sau caserole.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 2 linguri Unt
- 2 linguri Făinuri
- sare și piper după gust
- Arpagic pe deasupra (opțional)
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
15 min.
1. Pasul
Se încălzește o tigaie la foc mediu, în care se topește untul.
2. Pasul
Adăugați făina și amestecați-o cu untul pentru a forma un roux. Gătim acest lucru timp de aproximativ 2 minute.
3. Pasul
Adăugați laptele, amestecând tot timpul pentru a preveni formarea de cocoloașe.
4. Pasul
Când sosul se îngroașă, se adaugă brânza rasă. Se amestecă până când brânza s-a topit complet și sosul este omogen.
5. Pasul
Se condimentează după gust cu sare și piper.
6. Pasul
Dacă sosul este prea gros, mai adăugați puțin lapte.
7. Pasul
La final, se presară cu arpagic tocat.