PUBLICITATE
Tartă cu cremă de ciocolată

Tartă cu cremă de ciocolată

Ați încercat vreodată o tartă? Aceasta a fost prima mea. Aluat de cacao, gem de zmeură, cremă de ciocolată și glazură din ciocolată ruby. Și toate acestea într-o versiune mai ușoară, fără mult zahăr și fără coacere.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
12

Baza

  • 100 g Fulgi de ovăz amestecați Adăugat la
  • 100 g Nuci de pădure măcinați Adăugat la
  • 50 g Făină de cocos Adăugat la
  • 15 g nucă de cocos rasă Adăugat la
  • 10 g cacao Adăugat la
  • 80 g unt înmuiat Adăugat la
  • 30 g Miere Adăugat la
  • 50 ml apă Adăugat la

Cremă

  • 200 g Ciocolată caldă Adăugat la
  • 2 ks banane Adăugat la
  • 250 g Brânză de vaci fină Adăugat la
  • gem de zmeură Adăugat la

Glazură

  • 100 g ciocolată Adăugat la
  • 50 ml lapte Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

40 min.
1. Pasul

Amestecăm toate ingredientele împreună pentru a forma o masă uniformă. Împingem această masă în baza și pe marginile unei forme de tartă (diametrul 28 cm). Puneți deoparte în frigider și pregătiți crema.

2. Pasul

Topim ciocolata într-o cratiță. Blendăm bananele cu un mixer submersiv. Apoi le amestecăm cu ciocolata. În cele din urmă, amestecăm brânză de vaci. Crema poate fi bătută în continuare cu mixerul.

3. Pasul

Pe baza tartei ungem cu gem de zmeura si adaugam crema. Punem din nou in frigider pentru cel putin o jumatate de ora.

4. Pasul

Topim ciocolata cu lapte în cuptorul cu microunde, amestecăm și turnăm peste cremă. Decorăm și lăsăm să se întărească în frigider, ideal peste noapte.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou