Tartă cu cremă de ciocolată
Ați încercat vreodată o tartă? Aceasta a fost prima mea. Aluat de cacao, gem de zmeură, cremă de ciocolată și glazură din ciocolată ruby. Și toate acestea într-o versiune mai ușoară, fără mult zahăr și fără coacere.
Ingrediente
Baza
- 100 g Fulgi de ovăz amestecați
- 100 g Nuci de pădure măcinați
- 50 g Făină de cocos
- 15 g nucă de cocos rasă
- 10 g cacao
- 80 g unt înmuiat
- 30 g Miere
- 50 ml apă
Cremă
- 200 g Ciocolată caldă
- 2 ks banane
- 250 g Brânză de vaci fină
- gem de zmeură
Glazură
- 100 g ciocolată
- 50 ml lapte
Ultimele broșuri
Procedura
Amestecăm toate ingredientele împreună pentru a forma o masă uniformă. Împingem această masă în baza și pe marginile unei forme de tartă (diametrul 28 cm). Puneți deoparte în frigider și pregătiți crema.
Topim ciocolata într-o cratiță. Blendăm bananele cu un mixer submersiv. Apoi le amestecăm cu ciocolata. În cele din urmă, amestecăm brânză de vaci. Crema poate fi bătută în continuare cu mixerul.
Pe baza tartei ungem cu gem de zmeura si adaugam crema. Punem din nou in frigider pentru cel putin o jumatate de ora.
Topim ciocolata cu lapte în cuptorul cu microunde, amestecăm și turnăm peste cremă. Decorăm și lăsăm să se întărească în frigider, ideal peste noapte.