PUBLICITATE
Tort cu cireșe și mac
Un desert interesant pentru vară, când cireșele sunt coapte. Deci, cu siguranță salvați-l și preparați-l.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
6
Corp
- 100 g Faina de spelta fina
- 100 g De fulgi de ovăz amestecați
- 50 g Unt
- 30 g miere
- 1 ks Gălbenuș
- apă
- Pinch Unelte
Umplutura
- 250 g De brânză moale
- 20 g Procesat de nuci
- 200 g Cireșe
- 15 g Miez
- 1 ks Alb
Pudră
- 40 g Jucării
- 15 g De fulgi de ovăz
- 15 g Zahăr de trestie
- 10 g Ulei
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Amestecăm ingredientele pentru aluat și îl frământăm manual. Întindem aluatul într-o formă rotundă tapetată cu hârtie de copt. Îl înțepăm cu o furculiță și îl dăm la cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de aproximativ 8-10 minute.
2. Pasul
Amestecăm brânză cu mac și miere. Adăugăm albușul bătut și la final incorporăm cireșe fără sâmburi, tăiate în bucăți mai mici. Punem umplutura peste corp.
3. Pasul
Amestecăm ingredientele pentru topping și le răspândim peste umplutură. Coaceți tortul pregătit la 170 de grade timp de aproximativ 35 de minute.