PUBLICITATE
Tort cu cireșe și mac

Tort cu cireșe și mac

Un desert interesant pentru vară, când cireșele sunt coapte. Deci, cu siguranță salvați-l și preparați-l.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
6

Corp

  • 100 g Faina de spelta fina Adăugat la
  • 100 g De fulgi de ovăz amestecați Adăugat la
  • 50 g Unt Adăugat la
  • 30 g miere Adăugat la
  • 1 ks Gălbenuș Adăugat la
  • apă Adăugat la
  • Pinch Unelte Adăugat la

Umplutura

  • 250 g De brânză moale Adăugat la
  • 20 g Procesat de nuci Adăugat la
  • 200 g Cireșe Adăugat la
  • 15 g Miez Adăugat la
  • 1 ks Alb Adăugat la

Pudră

  • 40 g Jucării Adăugat la
  • 15 g De fulgi de ovăz Adăugat la
  • 15 g Zahăr de trestie Adăugat la
  • 10 g Ulei Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Amestecăm ingredientele pentru aluat și îl frământăm manual. Întindem aluatul într-o formă rotundă tapetată cu hârtie de copt. Îl înțepăm cu o furculiță și îl dăm la cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de aproximativ 8-10 minute.

2. Pasul

Amestecăm brânză cu mac și miere. Adăugăm albușul bătut și la final incorporăm cireșe fără sâmburi, tăiate în bucăți mai mici. Punem umplutura peste corp.

3. Pasul

Amestecăm ingredientele pentru topping și le răspândim peste umplutură. Coaceți tortul pregătit la 170 de grade timp de aproximativ 35 de minute.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou