PUBLICITATE
Sursa :: FB: Ciasta na każdą okazję
Tort rapid cu prune pe iaurt
Reteta pentru un tort rapid cu prune, care se combina bine cu cafea sau ceai.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
20
Tort:
- 1 sticlă Iaurt natural
- 3 buc ouă
- 3⁄4 ochelari Zahăr
- 21⁄2 ochelari făină de grâu
- 1⁄2 ochelari Ulei
- 21⁄2 lingurițe Praf de copt
- 1 buc zahăr vanilat
În plus:
- prune uscate
Deasupra:
- 250 g Pahare de făină
- 3⁄4 ochelari Zahăr
- 100 g Margarină
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Bate ouăle cu zahăr și zahăr vanilat până se albește. Adăugați apoi restul ingredientelor și amestecați. Turnați aluatul în tava de copt și aranjați fructele.
2. Pasul
Pregătiți topping-ul, amestecând toate ingredientele și introducându-le pentru o vreme în congelator.
3. Pasul
Ștergeți-l pe partea de sus a tortului.
4. Pasul
Coace prăjitura în cuptor.
5. Pasul
Coacem în cuptorul preîncălzit la 170 de grade timp de 45 de minute.