PUBLICITATE
Fit brânză de vaci cu căpșuni
Fit și în același timp o rețetă nepretențioasă pentru prepararea acestui fel de mâncare sățios, care este perfect pentru vară.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 450 g Brânză de vaci granulată
- 120 făină de spelta
- 40 semolă de spelta
- 50 îndulcitor artificial
- 2 picături îndulcitor flavdrops vanilie
- Căpșuni
- 1 ou
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
40 min.
Amestecăm brânza într-un castron cu un ou, adăugăm îndulcitori și amestecăm. Apoi, adăugăm făina și grisul, adăugăm făina după necesitate. Tăiem căpșunile în jumătate, în funcție de cât de mari sunt, și umplem bilele. Le punem în apă clocotită pentru câteva minute. Servim cu orice avem poftă, eu am pus deasupra căpșuni proaspete, mac măcinat și zahăr pudră. Poftă bună!