PUBLICITATE
Tort cu brânză de vaci și gem
O propunere pentru copt în weekend sau un tort pentru drum - un tort simplu pe tavă cu grămăjoare de brânză de vaci și gem.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
20
Des
- 250 g De făină de speltă netedă
- 100 g Zahăr de trestie
- 2 ou
- 200 ml lapte
- 30 g ulei de nucă de cocos
- 1 linguriță praf de copt
Pe vârf
- 250 g Brânză de casă
- 1 ks ou
- 20 g Clasa de aur
- 1 ro Miez
- gem
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Batem ouăle cu zahăr. Adăugăm laptele și uleiul de cocos topit (nu cald). Amestecăm și adăugăm făină cu praf de copt. Amestecăm totul bine. Aluatul pregătit îl turnăm într-o tavă acoperită cu hârtie de copt.
2. Pasul
Într-un castron, amestecăm brânza de vaci, ouăle, cerealele de aur și mierea.
3. Pasul
Pe drum punem grămezi de mixtură de brânză și apoi grămezi de gem.
4. Pasul
Acest tort pregătit îl dăm la cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de aproximativ 20 de minute.