PUBLICITATE
Tort cu brânză de vaci și gem

Tort cu brânză de vaci și gem

O propunere pentru copt în weekend sau un tort pentru drum - un tort simplu pe tavă cu grămăjoare de brânză de vaci și gem.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
20

Des

  • 250 g De făină de speltă netedă Adăugat la
  • 100 g Zahăr de trestie Adăugat la
  • 2 ou Adăugat la
  • 200 ml lapte Adăugat la
  • 30 g ulei de nucă de cocos Adăugat la
  • 1 linguriță praf de copt Adăugat la

Pe vârf

  • 250 g Brânză de casă Adăugat la
  • 1 ks ou Adăugat la
  • 20 g Clasa de aur Adăugat la
  • 1 ro Miez Adăugat la
  • gem Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Batem ouăle cu zahăr. Adăugăm laptele și uleiul de cocos topit (nu cald). Amestecăm și adăugăm făină cu praf de copt. Amestecăm totul bine. Aluatul pregătit îl turnăm într-o tavă acoperită cu hârtie de copt.

2. Pasul

Într-un castron, amestecăm brânza de vaci, ouăle, cerealele de aur și mierea.

3. Pasul

Pe drum punem grămezi de mixtură de brânză și apoi grămezi de gem.

4. Pasul

Acest tort pregătit îl dăm la cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de aproximativ 20 de minute.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou